top of page

Påsklov 

Killarna har haft påsklov hela veckan och det har varit så skönt. Mathias har väckt oss strax innan åtta när han kommit från grisarna. Mathias går upp runt fem varje morgon och det är väldigt skönt att sova vidare då.

I tisdags var det dax att hämta hem kärran ifrån lackfirman. Den var riktigt fin och både John och Oskar åkte med ner till Veddige och hämtade den. Fin blev den.


 Det har varit fortsatt underhållsarbete under veckan med såmaskinen och snart är det nog dax att köra… I väntan på våren så “jobbar” Oskar och John för fullt hemma på gården.  Självklart får tvillingarna åka med.


 Idag har vi byggt ställning på framsidan av huset. Nästa vecka ska 1/4 till av taket läggas om.  Alla fick hjälpa till och vi kom fram till att bygga ställning var tungt.


 Det har kommit fram fler och fler vårtecken, vissa riktigt trevliga, andra inte lika trevliga. Vi har städat vallen utmot Tostaredsvägen och det blev som vanligt massa skräp. Oskars sköna kommentar om folk som slänger ut saker ifrån bilen: De kan inte vara i ordning! Jag är beredd att hålla med honom. Tacka vet jag blommor och småkryp som vårtecken och inte massa skräp!


4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page