top of page

Promenad till skogs och älg på ägorna

Hösten är verkligen här med regn och rusk blandat med härliga soliga och riktigt varma dagar.

Förra helgen så tog vår äldsta son med oss på en vandring runt om i vår skog här på Duvehed. Mathias och jag gick på ställen som vi aldrig varit tidigare. Carl kan skogens alla skrymslen och guidade oss runt.

En härlig tur blev det bland både lövträd och barrträd. En del av våran skog är biotop skyddad vilket innebär att vi inte får avverka hur som helst i den.

I veckan har Mathias grejat med att mura i den nya verkstaden. Att bygga på verkstaden är ett av vinterns “små” projekt. Mathias har också grejat med att koppla ihop nya värmeledningar. Så snart blir det värma i garagen som vi hyr ut.

I går när jag och tvillingarna var lediga så stod det en älg precis utanför fönstret. Älgen mumsade glatt i sig löv från fruktträden. När vi öppnade och gick ut på verandan så tittade älgen på oss innan den sprang iväg bort till raps åkern där den fortsatte att äta.


Igår när Mathias skulle hämta John så var älgen på åkern igen. Bilen framför saktade ner liksom Mathias men tredje bilen gasade om körde om i väldig fart. Som tur var bestämde sig älgen för att vara kvar på åkern. Idag har vi sett älgen gå omkring här igen. Så kör försiktigt här på Tostaredsvägen och Gällingevägen så att det inte händer någon olycka!

Önskar er alla en riktigt skön helg

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page