top of page

Rapsfält, stressad reporter och lite lussebullar...


Rapsen blommar för fullt nu och den här fina bilden har Pontus Blanch tagit.

Det är fantastiskt vilka känslor ett rapsfält kan väcka hos vissa människor. Jag blev uppringd av en mycket stressad reporter från Norra Halland som hade bestämt sig för att ta en bild på deras bil i ett av våra sprutspår. Jag har inte själv sett bilden men John såg när han igår tog bilden och det var ingen fara för rapsen. Reportern hade lagt ut bilden på facebook och fått massa arga kommentarer från människor som tyckte det ena och det andra. Så reportern frågade om lov i efterhand om han fick ta en bild på bilen i rapsen. Ja vad svarar man på den frågan?! Inga problem bara vi får se bilden! Så på måndag kommer bilden och ja vi är nyfikna på hur den ser ut.

Fick tips att bilden låg på instagram så här är den!



Vårt rapsfält är också fotat av Kungsbacka polisen med en påminnelse om att vi ska byta till sommardäck. Bilden ligger på instagram. Ett blommande rapsfält är ett härligt inslag i dessa tider och vi säger: Fota på men kör inte ut i fältet och hoppa över nakenbilderna. Jo då vi har haft fotografer som fotat nakna kvinnor i rapsen men de bilderna ville vi inte se...



Naturen är helt underbart vacker nu. Mathias har jobbat i skogen med att fälla träd och röja sly. Detta är arbete som skulle vara gjort i vintras men eftersom det regnade så mycket då så har han fått vänta med att göra arbetet tills vädret är på hans sida och det är det nu.

Mathias och Nils har också varit ute på lite grävjobb och det är väldigt roligt. Vem som tycker det ör roligast? Ja det är nog Mathias, så roligt så att han i morgon ska hjälpa till hos sina föräldrar i trädgården. Får man bara sitta i grävmaskinen så, då är lyckan gjord!


Som nog de flesta vet vid det här laget så tycker jag väldigt mycket om att baka. Så när Nils i en månads tid har tjatat om lussebullar så gav jag med mig idag. Vad gör man inte för att barnen ska bli nöjda?! Nils är selektiv i sitt ätande och det går upp och ner vad som åker ner i magen men lussebullar, det går alltid ner!

Ha en härlig helg och är någon sugen på en lussekatt, ja då vet ni var de finns!

148 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page