top of page

Regn, grått och trist

Grå november brukar man ju säga med i år är det nog rekord, regn och grått varenda dag. Men snart är det jul och då lyser alla ljusstakar upp i mörkret.

På gården så grejas det en hel del men mest med grävmaskinen. Mathias har fått byta ut den främre kabelstammen så nu går den fint igen!

Här är John ute och fyller flis till vår panna.

Grävmaskinen fick idag rycka ut och plocka upp en älg. Som jag berättat tidigare så har vi haft en älg som gått här fram och tillbaka. Den har traskat på vägen och ätit raps på andra sidan vägen. Så idag blev den påkörd. Hoppas att personen som körde på älgen klarade sig utan skador.

Mathias och jägarna stod på vägen och ändå kör bilister förbi i hög fart. Lite märkligt att man inte sänker farten när man ser att något har hänt. Här finns en älg till som går runt så ta det lugnt i trafiken.

I familjen så har vi firat Carl som fyllde 16 år i måndags. Känns konstigt att jag och Mathias har en så “gammal” son, vi är ju inte så mycket äldre än 29….

Runt vår tomt har vi nu planterat en avenboks häck. Planteringen gick som en dans och alla killarna jobbade på bra tillsammans med oss.

Det går lite trögare med att knyta upp dem eftersom det är så kallt för fingrarna. Dock ska det bli klart innan våren kommer. Vad gjorde Alva kanske ni undrar?! Jo hon valde att åka och shoppa med farmor istället!

Hoppas att ni alla får en skön helg!

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page