top of page

Riktig vinter på gården

Vi är nog många som njuter av att vara ute i det härliga vintervädret. Att gå ut med Nils och Alva är inte det lättaste men när man väl är ute så är det värt jobbet med alla kläder. Att man dessutom får gå och hälsa på pappa på jobbet så är lyckan gjord.

Tror inte att regeringen har tänkt på en enda jordbrukare när man bestämde om de 30 extra dagarna som ska gå till pappan. Nu berör det inte oss men jag tycker det är helt sjukt. Är jag hemma med barnen så träffar de pappa både til frukost och lunch. Vi kan gå ut och vara tillsammans alla på eftermiddagen om det är ett jobb som inte är farligt. Mathias kan styra sina tider i fall vi behöver åka iväg på läkarbesök eller annat. Det är flexibelt och bra, men tydligen ska vi inte få bestämma detta själva längre. Vår svenska föräldraförsäkring är fantastisk men låt alla föräldrar få bestämma själva hur man fördelar dagarna!



Den här kärran får sig en rejäl ansiktslyftning. En axel gick av i höstas och den ska lagas. Som vanligt ska Mathias bygga om och förbättra den. Fortsättning följer….



2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page