top of page

Sådd och äntligen 7 år!


Den här veckan har såmaskinen rullat varje dag. Raps, råg och vete har fått komma ner i jorden. Ca 170 hektar har hamnat ner i jorden. Om vädret är med oss så hoppas vi att vi ska hinna så ca 100 hektar till. Håll tummarn för att det blir så!

Vi hade ett Lisebergs besök inbokat i fredags men eftersom vädret visade att det skulle vara ostabilt så stannade John hemma och sådde i stället. Han missade inte så mycket eftersom det var väldigt mycket folk på Liseberg.

John har kört en hel del kultivator och när han körde på Fogdegården så såg han väldigt många vildsvin.Oskar har kört med välten. Höstbruket rullar på i ett bra tempo när alla sönerna är så hjälpsamma. Carl kör inte så mycket men är väldigt hjälpsam med andra arbetsuppgifter, meckjobb, städning och andra småjobb.Det stora denna veckan har dock varit att tvillingarna äntligen fyllde 7 år! Som de två har längtat och väntat! Alva är den som sett fram emot det mest men även Nils tyckte att det var ok även om ”vanliga” dagar är bättre. Paket från familj och vänner och sedan lyxade vi med kvällsmat på Pinchos!

En bra dag helt enkelt!


Hoppas att ni alla får en härlig vecka och att det fina höstvädret kommer tillbaka!130 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page