top of page

Sådden klar

Vilket fantastiskt väder det varit i veckan. Arbetet på gården har rullat på bra. Bortser man från att korn och åkerbönor råkade hamna i såmaskinen på samma gång så har arbetet fungerat bra. Det har varit en intensiv vecka men bättre att det är så och att det blir klart än att det blir långdraget. John har jobbat på bra och tycker att man ska få vara ledig när det är vårbruk. Vi är inte riktigt överens om det. Jag hävdar med bestämdhet att skolan går först och sedan gården. John och även Mathias är av en annan åsikt…

Småtrollen har också fått åka med. I fredags fick Nils följa med Mathias och åka med. Jag och Alva åkte och handlade mat under tiden. Snacka om semester att veckohandla med bara ett barn. I fredags åkte vi också med ett lass med Rikard och gödseltunnan. Alva och Nils blev väldigt fundersamma när det inte var pappa som körde. Det luktar verkligen inte gott men det gör gott för grödorna.


Jag och barnen har också passat på att åka till stranden. Det var med blandade känslor som vi åkte dit. Förra sommaren fick Nils kramper på eller efter strandbesök. Så skulle det gå eller ej? Väl på stranden var Nils så glad och lycklig. Han badade och lekte i sanden. Alva däremot ville inte gå i sanden och än mindre i vattnet… Nils klarade av stranden utan kramper och det var så skönt. Håll tummarna för att det fortsätter så här!


Alva var nöjd med att sitta på filten. Det tog 70 min innan hon vågade gå i sanden och på besök två vågade hon ta några steg i vattnet. Härliga dagar var det men nu är det kallt igen och det är trist. Vi hoppas alla att värmen kommer tillbaka!


Nils i full färd ner för backen på gården!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page