top of page

Sådden klar för i vår!

Nu är sådden klar för i vår så nu hoppas vi på lite värme så att det kan växa ordentligt och bli en riktigt bra skörd!

John kom hem från fotbollslägret och sprang direkt ut. John somnade väldigt skönt igår kväll.

Under vårbruket har jobbet med lägenheterna stått still men idag var det full fart igen. Jag fick roa mig med Herr Nilfisk, jag är nog snart auktoriserad dammsugarkörare! Herr Nilfisk har dock problem med sina motorer och ibland fungerar bara den ena och då får man jaga sågspånet…

Med bra musik i öronen så var det ett riktigt bra jobb. När lite OSB-skivor var bort skruvade så fick jag städa utanför lägenheterna och sen köra grävmaskin lastad med saker som skulle upp till gården.

När Oskar kom hem berättade jag stolt för honom att jag kört grävmaskinen! Var grävde du då? undrade Oskar. Nej jag körde på vägen, kan säga att Oskar inte var ett dugg impad över mina nya kunskaper😂

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page