top of page

Skogsarbete, arbetsskada efter flygtur och födelsedag!

Tiden bara rusar fram som vanligt och mellan arbete, styrelsemöte och VAB ska det pysslas och göras julfint. Tror att det är många med mig som hade önskat några fler timmar varje dygn.

Guldmaskinen har jobbat på bra och nu har vi ett 40 ton havre som väntar på att gå iväg till Berte. Då kommer vi få kvittot på om det var en bra affär eller ej. Mathias har snott ett av mina litermått och vägt en liter rensad havre. Havren ska då väga mer än 530 gram/liter och det har den gjort! Så vi är mycket hoppfulla!


Mathias jobbar i skogen med att gallra och förbereda för nästa års flisning och björkved.

Tyvärr får jag inte vara med och jobba i skogen den här vintern och det är väldigt tråkigt. I september testade jag mina flygkunskaper från tröskan och det gick inte så bra.. Jag tappade helt enkelt balansen och trillade ner från tröskan och slog i axeln i backen. Det gjorde inte speciellt ont när det hände men sen började det värka. Efter ett antal veckor med värk sökte jag vård och då visade det sig att jag skadat några muskler och senor. Så nu väntar jag på att komma till ortoped och under tiden kan jag inte använda vänster armen ordentligt. Så lyd ett råd, flyg inte från tröskan, det fungerar inte...


I onsdags, på självaste lucia så fyllde vår Oskar 14 år. En dag som firades med skönsång på morgonen, paket, god mat och tårta.

Ett luciatåg med Alva och Nils i Fjärås kyrka fick vi också avnjuta.

En helt perfekt dag enligt Oskar. Härligt när födelsedagsbarnet är nöjd med sin dag!


Oskar fortsätter att kämpa med sina blodvärden som fortfarande inte är bra men Oskar klagar aldrig även om det är jobbigt med läkarbesök och provtagningar.

Så det har varit en kämpig höst men tillsammans jobbar vi i familjen för att utveckla vår verksamhet på bästa sätt, fast med olika inriktningar och uppdrag. På så sätt täcker vi in alla olika arbetsområden som finns i företaget och det är väldigt roligt.


Nu hoppas vi på en skön helg med en massa julpyssel, julbak och annat fix!

Ha det bra så hörs vi!


258 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page