top of page

Snö och TACK!

Veckan startade upp med SNÖ! Massa snö som föll och lyckan för barnen var stor. Nils som var hemma på måndagen var så lycklig och lekte i flera timmar i snön.

Eftersom John var på Strömmaskolan så var det premiär för Oskar att skotta snö här på gården!


På tisdagen var det dags för oss i LRFs kommungrupp att stå utanför Kommunhuset och visa upp några företagare i Kommunen som bidrar till vår mat produktion. Det var strålande väder och härlig snö. Dock var det kallt.

Några av oss fick också gå in och samtala med kommunalråden Fredrik Hansson och Lisa Andersson. Det blev ett bra samtal där det diskuterades både livsmedels inköp till skolorna och vikten av likvärdig bedömning av den kommunala tillsynen.

Vi bjöd på kaffe och goda kanelbullar från Idala gårdsbageri och det blev många givande samtal. Stort TACK till er som kom fram och berättade att ni läser bloggen. Det är alltid kul att höra vad ni läsare tycker. oj vad händer nu händer det saker här ja oj nej jag skriver prata


Hemma på gården har det fortsatt med att fixa och att laga olika maskiner. Traktorgrävaren har fått ombyggd hydraulik så det ska vara lättare för Oskar att koppla balgripen.

En dag fick Mathias bygga om värmesystemet på Tofta så att hyresgästerna fick ordentligt med värme. Skruven på både pannan och kvarnen har behövts svetsat. Så vi hoppas att veckan som kommer blir lite mer jobb och lite mindre laga...


Hoppa att ni alla har haft en fin första advent för det har vi!


168 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page