top of page

Snö, strul och borrelia


Vilken vinter det blev den här veckan!

Det började snö i onsdags lunch och sedan fortsatte det torsdag och fredag.

I torsdags så gick det inga skolbussar och det var allmänt strul så barnen fick vara hemma. Skola hemma med mamma och så en massa lek i snön Blev det istället.

Mathias skulle ha lämnat grisar i torsdags morse men chauffören satt fast i köerna på motorvägen i 12 timmar! Så istället för att lämna på morgonen fick det bli på kvällen istället. Snacka om att snön ställer till det…

I torsdags morse så studsade John upp ur sängen kl 05.00 och skottade snö! John skottade på flera ställen och inte bara här på gården. John har gjort klart för oss att så fort han fyllt 18 så ska han köra snö borta! Så vintern 2025 så kommer John var med i snösvängen!

Mathias fortsätter att underhålla maskiner och att fixa saker som strular pga kyla.

I veckan så hängde sig luckorna till ventilation hos grisarna och då blir det ju liiite kallt när termometern visar på flera minusgrader.

Själv är jag fortsatt sjukskriven och förra helgen fick jag ett märke på benet som bara växte sig större. Det visade sig att det var borrelia! Så det blev 10 dagar med penicillin tre gånger om dagen. Sen ska jag förhoppningsvis bara bli piggare och piggare! Håll tummarna för det i all fall!

23 november var en stor dag för vår äldste son Carl! Det var dags för uppkörning! Dimma och halka! Men det var inga problem för Carl, han klarade det galant! Så nu är vi tre i familjen som kan köra och det är toppen bra! Sen har vi John som kör EPA också så det är många som kan skjutsa och hämta!

Ha en fortsatt fin andra advent och hoppas ni kan njuta av vintern lika mycket som jag och barnen gör!

147 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page