top of page

Sol, sol och sol!

Vilken härlig vecka det blev! Massa sol och vackert väder, lite mindre kall vind så blir vi riktigt nöjda.

Som ni som bor nära oss säkert känt så har vi kört gödsel i flera dagar. Rikard kör lass efter lass och det luktar inte så gott men det gör gott!

I går kväll var Mathias, Oskar och John ute och körde. Ingen av killarna hade tid att gå på sina fotbollsträningar. När jag sa att båda hade match i helgen så svarade Oskar: Ja men då blir jag ju inte trött till matchen… så vila sig i form är tydligen killarnas melodi. John fick köra gödseltunnan på åkern med Mathias på åkamedstolen. Behöver jag säga att det var en nöjd kille?!?


Jag har dessutom gjort min tredje åderbråcksoperation och ska förhoppningsvis äntligen vara klar. Av narkossköterskan David fick jag med lite grejer till Alva eftersom hon älskar att leka doktor. Alvas dockor får väldigt mycket medicin.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page