top of page

Sommar,sol och semester

I veckan som gått har det verkligen varit soligt och härligt. Tanken var att Mathias skulle ha semester den här veckan… Visst har han varit lite ledig mellan jobben men semester det kan vi bara ha om vi lämnar gården och beger oss långt härifrån.

I tisdags så åkte vi till Göteborg och åkte Paddan. Härlig tur och att guiderna drog lite Göteborgs skämt var ganska kul.Hela familjen i Haga.

Lite senare i veckan så åkte vi ner till Tylösand. Killarna hoppade i sanddynerna och det lektes i sanden. Glada barn och nöjda föräldrar. Tyvärr blev det lite för mycket för Nils och det hemska EP-monstret visade sig med besked. En dag som börjat så bra fick ett tråkigt och snabbt slut.


Vi åkte hem och tog det lugnt hemma. Efter anfall behöver Nils vila och bara vara i några dagar. Hoppas det dröjer länge till nästa gång, eller ännu bättre, att detta var det sista anfallet!

Veckan har också inneburit trevliga besök från släkt och vänner. Ett väldigt fint barndop. Grillning och bad men också lagning av utgödsling hos grisarna..

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


Post: Blog2_Post
bottom of page