top of page

Sommaren är slut…

Att tio veckor kunde gå så snabbt! Vad tar tiden vägen? I morgon börjar skolan för killarna igen. Carl i 7:an, John i 4:an och Oskar i 1:an. Killarna är förväntansfulla och väskorna är packade och kläderna är framtagna. Vi är redo helt enkelt!

Vi pratade idag om vad som varit bra och vad som varit mindre bra. På klar första plats kom poolen och att vi i familjen har fått vara mycket tillsammans. John var väldigt nöjd att vi hann börja tröska innan skolan började. Oskar är mest nöjd med att han lärt sig både att cykla och att simma. Carl är nöjd med att han har fått vara ledig och ha det “gött”. På botten hamnade givetvis Nils EP och de dumma anfallen. Att jag avslutade med att få lunginflammation fick också en botten placering. Så nu hoppas vi på en lång och härlig höst med kanon väder.

Ibland blir det en väldigt smal sista sträng att tröska.


I helgen blev vi klara med tröskningen av höstveten här på Duvehed. Vi har nu tröskat ca 350 ha så vi har kommit halvvägs. För er läsare som tror att vi är klara när vi har tröskat allt så tror ni fel. Då ska åkrarna gödslas, plöjas, harvas och sedan sår man igen. Det innebär många timmars jobb. Om vädret förväntas bli regnigt är det inte ovanligt att de kör dygnet runt. Så stabil väder är att föredra.


2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentáře


Post: Blog2_Post
bottom of page