top of page

Sommarlov

Tiden är ju något som är samma alltid men ibland känns det som om tiden går väldigt fort. Det har varit en sådan snabbvecka denna veckan.

Den här veckan på gården har arbetet med lägenheterna fortsatt. Det har kommit en ny elcentral i källaren och köken har fått handtag. I går blev det kakel på väggarna i köken och klinker på golven i hallen.

Vi kör gammal stil eftersom det passar med huset. Vi tycker att vi nästan är klara men det är mycket kvar. Vi hoppas verkligen att målarna och golvläggaren kommer i morgon. Håll tummarna för det. Det är tur att Alva och Nils går på förskolan lite till så jag också hinner jobba lite. För när tvillingarna är med får man inte så mycket gjort…

Killarna fick sommarlov i fredags och det var efterlängtat. På frågan vad de vill göra i sommar svarade alla tre “vara hemma”. Tror nog att vi ska kunna tillgodose det önskemålet. Vi var iväg till Astrid Lindgrens värld söndag till måndag i veckan och det räckte som semester.

Givetvis blir det en tripp till Borgebys fältdagar också.

Sen ska vi fortsätta med att bada vilket vi gör varje dag. Uppvärmd pool som inte får gå under 29 grader det är skönt att ha.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page