top of page

Sommarlov, konfirmation och nu är det dax!

En vecka har gått av barnens sommarlov! En vecka som började med feber, snor, krupphosta och coronatest!

Förra söndagen var jag och Nils först på plats på Närakuten för inhalationer! Fort in och lika fort ut, som det ska vara. Även Oskar blev förkyld så våra planer blev helt omkullkastade och framflyttade. Testerna var negativa så det var helt enkelt en sommarförkylning.

Så nu hoppas vi på att resten av sommaren blir frisk och härlig! Alva har gått sedan i torsdags och vi hoppas att det fortsätter så! Håll tummarna för att det blir så!

På gården rullar arbetet med att sätta takbjälkar vidare. Farfar Sven, Mathias och Carl jobbar tillsammans. I början tyckte Carl att det var svårt att hänga med i vad det var han skulle göra och kom in och kallade att pappa och farfar talade ”neandertalarspråk” och att han inte fattade någonting. Häromdagen kom Carl in och sa: Idag har jag fattat allt vad de har menat och sagt! Så antingen har Carl lärt sig neandertalarspråket eller så har Mathias och farfar blivit tydligare i sin kommunikation!

Igår var det äntligen dax för Johns konfirmation. Kyrkan hade löst konfirmationen på ett toppen sätt. Vår familj fick gå runt på olika stationer tillsammans med John. Väldigt annorlunda men väldigt fint. Efteråt blev det först smörgåstårta för Mathias sida och på kvällen kom mina släktingar

Det kändes väldigt konstigt att ha folk på fest i huset, men väldigt roligt och uppskattat! John är nöjd och i skrivande stund är han iväg och hjälper till med att köra in hö i Förlanda.


i morgon kl 10.30 är det dags att lämna alla stickpresenter till Barnmottagningen I Kungsbacka! Vi fick in 19500kr på rapsåkern! Så ett riktigt stort TACK till er alla som skänkt pengar. Jag kan lova att barnen som går på mottagningen kommer bli nöjda efter att de lämnat blodprover! Vi kommer också skänka en IPad som kommer användas som avledning vid provtagning. På onsdag är det dax för Nils igen att lämna blodprover och jag får erkänna att Nils har en önskan om vad han ska få för present efteråt….

Så än en gång TACK för att ni har gjort det möjligt för oss att kunna göra denna insamling! Till nästa år blir det något nytt…

Ha en underbar dag I solen! Mathias hittar ni i en traktor ute på åkern medan vi andra hänger vid poolen!


108 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page