top of page

Sommarlov och arbete

Sommarlovet rullar på för mig och barnen. Jag njuter av att sova länge på morgonen tillsammans med tvillingarna. En morgon när jag kom upp vid 9 så mötte jag John som kommit in för att äta frukost! Han hade varit ute sedan kl 7! En annan morgon när vi kom upp var John inte hemma utan då hade han åkt iväg för att samla balar hos en annan bonde. Den här sommaren har John verkligen vuxit och kör traktor för fullt, både hemma och borta.

Oskar och Carl jobbar de också, men mer med handkraft. Att plocka skräppor i rödklöver tyckte Oskar var riktigt jobbigt.

Alla i familjen har också jobbat med att göra en ny uteplats hos våra hyresgäster. Vi har jobbat tillsammans och i alla väder, sol, blås och regn. Svensk sommar helt enkelt!

Nästa vecka ska vi göra en till. Vad mycket förarbete det var innan man lägger stenarna. Men snyggt blir det och förhoppningsvis uppskattat av hyresgästerna!

I måndags fick vi 370 nya grisar. När grisarna kommer så skickar Mathias in dem 20 stycken i taget och Oskar och Nils hjälper till med att sortera in dem 10 och 10 i varje box. Oskar och Nils är de av barnen som tycker bäst om djur.

I midsommar veckan åkte nästan hela familjen till Legoland och Lalandia. Carl var inte så sugen på att hänga med så han jobbade hos sina morbröder istället.

Vi hade några härliga dagar och det var riktigt skönt med semester, den första på sex år! Allt gick bra men det är tufft för Nils när alla rutiner bryts och det inte är “som vanligt”.

Så dagarna rullar på här på Duvehedsgård! Bad när solen skiner.

Bakning när det regnar, så är någon sugen på en kopp kaffe med dopp så är ni välkomna! (Skicka bara ett sms först så vi hinner förbereda Nils😉)

Mathias han jobbar på och är ledig när det passar…

Ha en fortsatt skön sommar!

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page