top of page

Spännande projekt på g!


Veckan startade med att vi fick besök från Ljud och Bild skolan, LBS.

Vi har pratat om att det hade varit kul med någon form av målning på väggen i verkstan. När jag tänkte till så kom jag att tänka på LBS och efter kontakt med administratören Linda så rullade det på. Så om allt går som vi planerat så kommer det sex sista års elever i februari och gör en målning. Nu ska vi bara bestämma oss för ett motiv!


Under veckan som gått har Mathias och Sven grävt på åkern och kopplat ihop gamla ledningar med det nya systemet.

Själv har jag målat vidare i verkstaden! Det börjar bli klart. Får erkänna att jag är mycket nöjd med arbetet. Jag och Emelie har planer på att starta målarfirman ”Kludd och klet”... Alva och Nils kommer passa utmärkt som kollegor!113 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page