top of page

Sportlov

Killarna har haft sportlov hela veckan och det har varit skönt. Vi passade på att åka till Stockholm och hälsa på Mathias bror och hans fru. Resan upp gick hur bra som helst. Vi åkte härifrån strax före nio på morgonen och var framme vid halv tre. Eftersom vi är många i familjen så är det svårt att hitta på saker som alla vill göra och blir nöjda med men de tre stora killarna var alla rörande överens om att åka och hälsa på faster Anna på hennes jobb var det som stod överst på listan. Annas jobb är Spotify och killarna var nöjda med att få äta lunch där. Det blev inte sämre när de alla tre fick varsin mössa, linne och hörlurar… Alva och Nils fick nöja sig med att vara hemma med farbror Johan och pappa Mathias.

På onsdagen så bestämde vi att vi alla skulle åka till Naturhistoriska och väl där inser vi att det var fri entré= sjukt många skolklasser och förskolegrupper. Vi insåg snabbt att det här var ingenting för Nils. Johan tog killarna på Cosmonova och jag och Mathias tog tvillingarna och åkte därifrån. Jag kom på den briljanta idén att vi kan åka till Mall of Scandinavia eftersom tvillingarna ändå skulle sova. 40 minuter kunde vi vara där och sedan var det bara att packa oss hem igen eftersom Nils inte mådde bra alls. Tusen TACK till Anna och Johan som orkade med att ha hos boende hos sig!

Lyckliga killar!


På väg in till centrum med mina stora killar!På väg hem så fick vi givetvis stanna på Åhmans i Linköping. Alla skulle sitta i alla traktorer och till Johns stora lycka var den stora bandtraktorn inte såld. John satt länge och väl i den och hade många argument för att den skulle passa på gården. Mathias var dock inte lika övertygad.

Väl hemma igen så hade vi fått lite snö så Oskar och John byggde sig ett snöblad och var ute och skottade snö till och från hela fredagen. Mathias är snart klar med sin kärra och även här har John och Oskar blivit inspirerade och håller på och bygger en egen kärra.


3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page