top of page

Sportlovsvecka

Vecka 7 hos oss innebär sportlov. I lördags var Mathias, John, Oskar och Nils på skogsdag hos Hallands maskin i Veddige. Nils provade att sitta i alla fordon.

I måndags och tisdags fick vi nya grisar. 420 stycken flyttade in och ska nu äta sig stora och kommer bli fina grillgrisar till sommaren. John och Oskar har passat på att jobba lite nu när de är lediga så de var med och tog emot grisarna. Mathias har vaccinerat alla grisarna mot hosta.

I måndags var det internationella epilepsidagen och det uppmärksammar vi varje år med att Nils får en present. En glad och nöjd Nils fick ett nytt legoflygplan.

I tisdags efter lunch var det dags för hela familjen att åka på minisemester! Mot Örebro och Gustavsviksbadet! Givetvis så fanns det en John Deere handlare som vi kunde stanna och pausa hos.

Att gröna traktorer kan vara ett så stort intresse hos halva familjen, jag och Alva tyckte det var skönt att sträcka på benen, Carl vägrade att lämna bilen. Väl framme i Örebro så checkade vi in på hotellet. Efter en god middag och ett iskallt dopp i hotellpoolen blev det häng i hotellrummet.

Kl 9 på morgonen var vi på Gustavsvik och i 1,5 timma hade vi badet i princip för oss själva. Så lyxigt att kunna springa runt och åka och bada utan att behöva köa någonstans. Efter drygt fem timmar så var vi som små russin och det var dags att åka hem igen.

Idag har Mathias och John varit på kurs i Getinge och lärt sig mer om uppdateringar i GPS-systemet. Eftersom GPSen har varit väldigt stöldbegärliga så har de nu kommit med att man måste knappa in en pinkod för att få den att fungera.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page