top of page

Städ, tvätt och målning

Den här veckan startade med mer målning av hyllorna i verkstaden. Det är pilligt och färgen droppar och luktar inte så gott. Metallfärgen är inte min favorit.


Mathias fortsätter att konstruera hyllor och förvaring i verkstan. Som jag sagt tidigare kommer det att bli bra när det blir klart. Det tar dock sin lilla tid.Eftersom vi hade det lite kallt här en morgon är det också dags att förbereda gården för vi den annalkande vintern. Så vattentankarna töms på vatten så att det inte fryser sönder.
John, Carl och jag blev en efter en sjuka i veckan. Hosta, feber och ont i halsen. John var den som tillfrisknade fortast men behövde ändå vara hemma så han passade på att köra spannmål till grisarna i fredags när det var strålande väder.I fredags blåste Mathias rent tröskan och skärbordet från allt damm och skräp i från skörden. Eftersom Mathias har lite problem med sina ögon så använder han sig av en friskluftsmask. Om man inte blåser rent tröskan kan det flytta in lite möss i den och det vill vi inte ha.

I veckan har vår äldste son Carl fyllt 17 år. Eftersom Carl var hemma pga ont i halsen så ville han sova på morgonen. Det gick dock inte Alva med på! Så hon gick in och sjöng ja må han leva högt och tydligt och gav sin present innan hon gick till skolan. Vi andra firade Carl på eftermiddagen med tårta och paket! Några gäster blev det inte i år pga att vi var sjuka och Corona. Men med 7 pers runt bordet så känns det som kalas ändå!

Nu hoppas vi att vi alla ska bli friska och att helgen blir härlig! Ta hand om er! Tvätta händerna och håll avstånd!


121 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page