top of page

Stämma och hur mycket otur kan Oskar ha?

Veckan startade med LRF-stämma på Strandbaden i Falkenberg.

Det blev en bra stämma med lagom mycket spänning och votoreingar. Det blev också två motioner som vi skickar till riksförbundstämman i maj.

Förra året var jag bara med på stämman men detta året var jag mycket mer delaktig vilket var väldigt roligt.

Jag fick vara moderator efter att Palle Borgström hade talat. Det gick bra och det var inga problem att hålla ordning på talarna. Däremot var det svårt att avsluta frågorna eftersom Palle skulle flyga till Stockholm.

Det var Anders Rickardssons sista stämma eftersom han valt att sluta. Ny ordförande för LRF Halland blev Helene Gunarson. Det har varit mycket givande att ha Anders att bolla med under året och jag har fått mycket stöd och stöttning av honom. Jag hoppas och tror att det kommer bli lika bra med Helene.

För invald i styrelsen på ytterligare ett år blev jag och även i år får jag möjligheten att åka till Stämman. Så stort tack för förtroendet!


Men så var det det där med otur! 15 minuter innan stämman ska börja i måndags så ringer min telefon. Ett skolnummer!

Jag svarade och då är det en kvinna som undrar om jag snabbt kan komma till Smedingeskolan eftersom Oskar inte mår bra.

Jag svarar att det är lite svårt men Mathias kan.

När Mathias kommer upp så möts han av en förvirrad Oskar som är ledsen. Oskar hade simning första lektionen och när de ska återsamlas så är det en klasskompis som sparkar undan stolen som Oskar ska sätta sig på. Oskar faller bakåt och tog hela smällen i bakhuvudet. Oskar fick hjärnskakning och har fått vara hemma hela veckan med huvudvärk och trötthet. Nu hoppas vi verkligen att det är slut på tråkigheter för Oskar.

Mathias har fortsatt med väggarna och nu är alla klara. På måndag kommer muraren och ska mura upp grunden.

Även gavlarna på huset är färdiga för att sättas upp.

Väldigt smidigt att bygga väggar i en varm verkstad. Nu får vi hoppas att vi har mätt rätt så att allt passar när det ska sättas upp.


Hoppas att ni får en trevlig helg!

Det kommer vi det blir både Falkenbergs revyn och födelsedag!

412 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page