top of page

Stenplockartävling?!

Fredagkväll igen och dags för helg. Min och tvillingarnas helg började redan igår eftermiddag eftersom vi är lediga varje fredag.

Veckan fick en flygande start eftersom jag och alla barn försov oss. 07.29 väckte Oskar oss och undrade om vi inte skulle upp idag?! 07.50 går killarna buss och de hann! En timme senare fick jag hämta hem Oskar som hade huvudvärk och var yr. För Mathias började veckan med körning av demotraktor och plog. Den var blå och fin och Mathias fick hjälp av Oskar att köra eftersom huvudvärken blev väldigt mycket bättre med alvedon och Ipren.

Oskar tyckte det var så där att åka med i den. Eftersom Oskars huvudvärk har varat hela veckan så har det varit mycket utelek. Oskar har levt på Ipren hela veckan. Nu hoppas vi att huvudvärken ska försvinna i helgen.

Mathias har grejat och fixat. Haft möte med panngubbar. Vi behöver byta panna och då krävs det ett antal möten.

Tydligen hade Mathias mycket att tänka på för i natt vaknade jag av att Mathias sitter upp i sängen och skrattar och säger “VI VANN!” jag undrade vad då? “Vi vann stenplockartävlingen och vi fick en pokal! Jag skojar inte” Ungefär halvvägs inser jag att min kära tokiga man pratar i sömnen IGEN.

Idag när jag frågade efter pokalen så tittade Mathias konstigt på mig! Så OM det finns en stenplockartävling så har Mathias och hans kollegor redan vunnit den😉

Trevlig helg!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page