top of page

Tänk om väggar kunde tala…

Arbetet med lägenheterna fortsätter. Väggar rivs och då kommer det fram gamla dörrar och fönster som vi inte visste hade suttit på de platserna.

Lager på lager rivs ner för att det ska bli så bra som möjligt nu när det kommer kök och badrum på andra platser än tidigare.

För några veckor sedan hade vi en hyresgäst och hans föräldrar på besök och då fick vi reda på att huset har fungerat som poliskontor. Fjärås hade alltså sin egen konstapel med kontor här på Duvehed! Omhändertagna cyklar förvarades på vinden.

Från början vad det en arbetarbostad och det bodde många familjer i huset. Tänk vad trångt det måste ha varit.. Tänk om väggarna hade kunnat börja tala och berätta allt som hänt här på gården! Fast då kanske man inte hade velat bo kvar…

Idag har vi haft besök av en montör som grejade med vår traktor 7820. Det visade sig att det styrkolven var trasig och måste bytas.

Familjen är äntligen frisk efter 10 dagar med magsjuka. Bara Mathias och Nils klarade sig. Mathias blir aldrig sjuk och jag hoppas innerligt att Nils ärvt den genen från Mathias.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page