top of page

Tröskstart med krångel!

Det var förväntansfulla killar som gick upp tidigt i morse. Klockan 07.21 var de tre killar som gick ut tillsammans, alla lika förväntansfulla.

De fick hjälpa till med att ta ut skärbordet och fixa i torken. Allt innan frukost. Sen var det dags!

Men det blev inte som vi hade tänkt oss… Haspeln gick inte att hissa upp och ner! Jag fick hämta hem killarna och Mathias och Janne fick slå sina kloka huvuden ihop men tyvärr hjälpte det inte utan tekniker fick tillkallas! Ut till tröskan kom två tyska killar och en svensk kille i från Swedish Agro. De kopplade in datorn och fick fram att det var ett överslag i ett kontaktstycke.

Nils fick sitta i servicebussen och leka med en joystick under tiden det meckades! Mycket nöjd kille som dessutom fick flera kepsar. Oskar fick dessutom en John Deere Wunderbaun så alla var nöjda.

Sen rullade det på bra! Det var en mycket nöjd John som fick köra lassen en stund eftersom Janne var tvungen att åka hem för att emot spannmål. Givetvis körde John bara på åkern och bra gick det!

Tyvärr kom det en liten skur och det slutade att blåsa så tröskan fick ställas in alldeles för tidigt enligt John och Oskar! I morgon tar vi nya tag igen om vädret tillåter!

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page