top of page

Två veckor som bara har rusat förbi...

Sommaren är här! Varmt och skönt och alldeles perfekt för att dika på åkern framför Fjärås bygdegård.

Det är långa arbetsdagar eftersom arbetet ska flyta på så bra som möjligt under dagen. Mathias och John lagar de gamla tegelrören som dikningsmaskinen kör av. De gräver upp med grävmaskinen och rensar rent runt det gamla röret och kopplar ihop med ett nytt rör. Det är ca 30 sådana per dag som ska fixas. Mathias gräver också hål där dikningsmaskinen ska börja dika. Även farfar Sven är med och jobbar varje dag och det är vi väldigt tacksamma för!

Oskar är med och fixar och grejar. Har vi tur så blir dikningen klar till veckan och då blir det lite lugnare igen.


Våra tre killar har nu sommarlov och det är riktigt skönt för dem. Det har varit en annorlunda vår, speciellt för Carl som haft undervisning på distans i tre månader. Carl hoppas verkligen att det blir som ”vanligt” till hösten.


Värmen är underbar och vi njuter. Tyvärr är det dock väldigt jobbigt för vår yngste son Nils. Nils EP krånglar och förra helgen var hemsk. Kramper som kom och gick så det slutade med fyra dagar på avdelning 62 i Halmstad. Nytt EEG och höjd medicin.


Nils har varit ett antal gånger på 62:an och den största favoriten där är Micke på lekterapin. Han spelar nämligen TV-spel! Denna gång var dock Nils så dålig så han inte orkade spela så mycket. Det är verkligen inte roligt att vara på sjukhus med de gör det så bra de kan för oss när vi är där. Nu hoppas vi på att det ska vända för Nils och att han ska bli lite piggare.


Själv har jag sagt hej då till mina elever och det blev många tårar. Jag är nöjd över mitt beslut och snart är det dags att börja ”övningsköra” med traktor OCH vagn... men först sommar och semester!


180 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page