top of page

Underverk och sommaren är här!

Soligt och helt underbart väder har det varit i veckan. Sommaren är äntligen här och alla studenter har fått en härlig vecka.


På gården den här veckan har arbetet rullar på med lite av varje.


Carl som har gått sitt andra år på gymnasiet blev ledig en vecka till innan sommarlovet och har jobbat hela veckan tillsammans med mig.

I torsdags så plockade vi den sista stenen i åkerbönorna. Det är ett väldigt skönt jobb att göra när solen strålar och vinden fläktar! Visst är det tungt och smutsigt men det är ändå en väldig frihet att stå i grepen på traktorn och känna vinden i håret! Jag har jobbat hemma i ett år nu och jag är fortfarande väldigt nöjd över mitt beslut. Det dröjer innan jag kommer återvända till läraryrket och en anställning igen.

På gården rullar vårt projekt ”tak över plattan” vidare. Farfar Sven och Mathias jobbar på med projektet. Gamla träbalkar som plockade ner när vi gjorde verkstaden återanvänds i detta bygget. Bra för miljön och bra för plånboken!

När det gäller vår Selfieruta i rapsen så är vi helt överväldiga och i skrivande stund är den insamlade summan 18524 kr! Det är helt otroligt! I morgon ska vi åka och inhandla mängder med stickpresent som sedan ska skänkas till Barnmottagningen i Kungsbacka. Vill man ta sig en bild så är det bra att passa på den här helgen för sedan kommer blommorna trilla av. Rapsen blommar oftast i en månad så nu är det på sluttampen!

I veckan har vi fått fina bilder ifrån @gothenburgdronephoto på vår raps! Visst är de fina?Det största som har hänt den här veckan är att Alva kan gå igen! I torsdags så hoppade Alva i poolen med oss. Plötsligt hoppar Alva upp på min rygg och skrek till av smärta Sen blev hon tyst och säger: Mamma jag har inte ont! Inte ont alls!

Alva tillsammans med kusin Lisa som tog studenten 4/6

Något måste legat i kläm och som nu efter 7 veckor har släppt. Det känns helt otroligt och vi hoppas aldrig att detta ska hända igen! Vår glada, spralliga Alva är tillbaka. Det är helt underbart!


Hoppas ni alla får en härlig helg och att ni njuter av nationaldagen i morgon!
174 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page