top of page

Vår i luften!

Äntligen vårmånad! Det har varit några tillfällen då solen har letat sig fram och man kan känna att det är lite varmare.

Här rullar arbetet med lägenheten på. Vattenledningar har blivit dragna i golvet till badrummen och det kommer bli golvvärme i en befintlig farstu. Tur att vi har så bra och flexibla hyresgäster som låter oss greja med kort varsel. Som vanligt hjälps vi åt i familjen efter förmåga…


1 juli kommer första hyresgästen så då ska det vara klart. Kommer gå fint!

Mathias och hans pappa har också varit iväg på en 60 mil lång roadtrip för att hitta en ny bra panna. Småland runt på en dag. Under resans gång blev vägen avstängd på grund av en olycka och en gammal Vägkarta kom väl till pass. Med hjälp av småvägar så kom de fram i tid till sitt möte. Nu får vi se vad det blir för panna.

En GPS-kurs har Mathias också hunnit med i veckan. Vet inte vem som väntar mest på att få hem traktorn?! 11 mars är det Vårvisning på Gunnar Nilssons maskin i Getinge och då ska vi dit och titta på den.

Tyvärr har Nils EP-monster inte lyssnat på tillsägelsen att ta lång semester utan har under hela året tittat fram allt för ofta. Det har inneburit många besök på barnmottagningen, samtal och medicinhöjningar. Klart vi ska få ordning på Nils EP men vad det tar mycket kraft och oro, när kommer nästa anfall? De flesta sjukdomar är skit men EP ligger högt på listan efter som den slår till när som helst, hur som helst och utan förvarning. Tur att Nils har alla sina syskon som alla älskar honom och som förstår att Nils EP styr mycket av vad vi kan göra och när vi kan göra saker.

Nu hoppas vi på fortsatt fint vårväder och mindre regn. Annars får John och Oskar fylla igen hålorna i vägen igen.

Trevlig helg!

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Post: Blog2_Post
bottom of page