top of page

Vårbruk gånger två

Vilken otrolig dag! Varmt och skönt och full fart på gården. Idag har vi harvat, sprutat, sått och grävt! Prognosen lovar fint väder de närmsta tio dagarna och det är bra! Det är bra när vi kan jobba med vädret och inte emot. John och Oskar har varit med hela dagen och är nöjda med att de är lediga. Tvillingarna fick åka med en stund på morgonen men jag fick rycka ut och hämta dem då Nils var på väg att somna.


Hemma i trädgården har vi också arbetat hela dagen. I år skulle jag inte så så mycket eftersom det är svårt att få tiden att räcka till. Trädgårdslandet blev dock helt fullt och då hade vi ändå massa fröer kvar… Blev nog så där med att minska ner på odlandet…


När tvillingarna lagt sig för kvällen så täckte jag och Oskar vår odling med väv för att det ska växa ännu bättre och det ska få vara ifred för fåglarna. Medan jag gick och plockade lekte Oskar med vattenslangen och vattenpistolen. Helt plötsligt börjar Oskar ta av sig sina kläder samtidigt som han sjunger med hög stämma “För vi ska bada nakna…”


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page