top of page

Valborg

Tänk att det är sista april redan! Tiden går riktigt fort och hoppas verkligen att våren kommit för att stanna nu. I veckan som gått har vi här i Fjärås haft alla väder förutom åska! Nu väntar vi bara på mer värme! Idag öppnade vi poolen!

Jag hade läst skräck historier om vad man kunde hitta vid poolöppning men i vår pool låg det en död snigel och lite löv, inga döda uppsvällda råttor eller liknande… sköntVissa är varmare än andra…


I veckan har arbetet i lägenheten rullat på och köket har kommit. Nu ska det skruvas och monteras och sen är det lite golv kvar och 1 juli kommer hyresgästerna.


Mathias och killarna har ogräsharvat i bönorna. Ett effektivt sätt att minska besprutningen i bönorna. John fick testa att köra själv och det funkade fint.

Det har uppstått ett litet “problem” här på gården. När John var sju år fick han köra gräsklipparen. Nu Är Oskar 7,5 år och det var dags att prova gräsklipparen. Oskar är för lätt och kort, stolsbrytaren löser ut och en mycket ledsen Oskar fick nöja sig med att sitta i knät ett år till.

I kväll firar vi Valborg med goa vänner och hoppas att ni alla får en trevlig Valborg!

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


Post: Blog2_Post
bottom of page