top of page

Veckan som försvann

Vissa veckor har en viss tendens att bara försvinna, den här veckan var en sådan.

På gården har vi både fått nya grisar och skickat en hel hög till slakt.

Eftersom det har regnat en hel del har det blivit inomhusarbete för Mathias. En gammal foderficka har plockats ner. Denna ficka kommer få ett helt nytt användsområde. Ett nytt projekt…fortsättning följer

Skärbordet har också blivit rent och snyggt och blivit inställt för säsong. Till nästa år hoppas vi att vi slipper koppla av och på skärbordet så många gånger som i år.

Eftersom Oskar har varit sjuk i två veckor med huvudvärk och yrsel i två veckor har en hel del tid gått åt till doktorsbesök, därav att tiden bara försvunnit denna vecka. Sjukhusbesök har en viss tendens att äta tid. Efter två besök här på vårdcentralen blev det barnmottagningen i Kungsbacka.

Oskar tyckte det var lite spännande att åka dit, han har bara varit med som sällskap till Nils där tidigare. Väl där fick vi träffa en väldigt noggrann läkare som gick igenom hela Oskar. Det beslutades att vi skulle tillbaka dagen därpå för provtagning på ryggmärgsvätskan.

Oskar var super duktig och låg helt still i 30 min med hjälp av lustgas. Sköterskorna och läkarna tog så väl hand om Oskar och mig så hela besöket blev enbart positivt. När sköterskorna kom in med belöningen efteråt var det en mycket nöjd men trött Oskar.

Nu hoppas vi bara att Oskar ska bli pigg och bli av med huvudvärken och sin yrsel. I veckan som kommer är det höstlov så det blir ännu en vecka att vila och ta det lugnt på.

1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page