top of page

Vi är KLARA!!!!

Välkomna in 108 B​

Och här är 108 E.

​Hade gjort två filmer men tyvärr fungerar det inte att ladda upp dem. Får se om vi får upp dem på fb.

Den här veckan har det blivit sena kvällar och hårt arbete men klart blev det för i morgon flyttar hyresgästerna in. Vi har städat och putsat precis överallt. Som vanligt har killarna hjälpt till efter förmåga.Det är en fantastisk skön känsla att sätta sig ner i soffan i kväll och bara ta helg!

Nu ska vi inte renovera mer på hela sommaren. Efter skörden blir det säkert ett nytt projekt! Men det tar vi då

I onsdags tog vi dock ledigt eftersom det var det årliga besöket på Borgebys fältdagar. Mycket folk och väldigt blåsigt men inget regn. Carl kunde inte följa med i år eftersom han har konfirmationsläsning. Han var inte så ledsen över det eftersom det innebar att datorn var hans hela eftermiddagen.

Upp och ner i många traktorer, grävmaskiner och andra fordon blev det för Alva och Nils. Eftersom Nils haft det jobbigt med alla prover som han har behövt ta fick han välja vad han ville ha i John Deere montern. Lycklig Nils och fattig mamma eftersom Alva också ville välja när brorsan fick….
Även grödorna fick sig en inspektion av Nils. Till vår hjälp hade vi med oss farmor eftersom det inte är helt lätt att försöka prata med någon försäljare när de där två drar i en, gärna åt varsitt håll också. Massor av popcorn, glass, bullar och godis hamnade i magen på oss alla. En bra och rolig dag!

I eftermiddag var Mathias iväg och köpte tvättmaskinen och det var tur att han köpte dem idag eftersom i morgon införs kemikalieskatt på alla elektronikprodukter. I morgon hade maskinerna varit 400 kr dyrare, så ibland har man tur!

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page