top of page

Vilken vecka…

Det har varit en väldigt händelserik vecka som gått!

Veckan började med att Oskar fick stanna hemma från skolan eftersom han hade feber. Det var nästan så vi klarade hos från virus i februari, hade det inte varit skottår så…. Febern höll i sig hela veckan så Oskar fick vara hemma.

Oskar har varit pigg på förmiddagen och då har det varit full fart på alla tre!

I tisdags morse såg vi att det stod poliser borta vid vår andra infart och det visade sig att två narkotikapåverkade tjejer som hade lämnat sin bil och ett släp på gräset. De hade sedan tagit vår hyresgäst bil och dragit i väg med. Konstiga människor! På torsdag morgon stod det här släpet på gården.

Ett släp som var lastat med livsmedel som skulle till Norge. Efter att jag lagt ut det på fb så tog det mindre än en timme innan det var borta från gården.

På torsdag eftermiddag fick Mathias hjälpa sin far med att stänga till en uppfart genom att lägga stora stenar där. Huset som står där har stått tomt länge och för några veckor sedan så upptäckte vi att det bodde någon där. Huset saknar el och vatten. Polisen kom i torsdag och skickade bort dem som bodde där. Det var romer som “lånat” huset. Mathias var väldigt upprörd när han kom hem för det hade stått matrester lite överallt och det hade luktat fruktansvärt i huset. När de gick upp på andra våning fick de förklaringen till stanken. De hade använt ett av rummen till att uträtta behov nummer ett i. Behov nummer två hade de som tur var gjort i hönshuset. Att romerna har det svårt det förstår jag men var är det för människor som pissar inomhus i ett hus som inte är sitt egna?????

I torsdags var det också tid för 18 månaders kontroll på Alva och Nils. Kontrollen gick bra men det blev inget MPR-vaccin eftersom Alva var hängig och Nils måste ta sitt på barnmottagningen på grund av sin allergi. På fredag vaknade Alva med 39 graders feber så det var tur att hon inte fick sitt vaccin.

Nu är ni säkert nyfikna på hur det går med kärran?!?!

Nu är den NÄSTAN klar… Automatlämmen är testad och den fungerade fint.


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

댓글


Post: Blog2_Post
bottom of page