top of page

2022 och jobbstart igen

Det är lika konstigt varje år att skriva det nya året, 2022!

Det nya året firades in i lugn och ro med familjen. Jag fick feber och blev super förkyld dagen innan nyår, dock inte Covid. Så på nyårsafton spelade vi spel, körde charader och ha det det väldigt bra ändå!

Alva gjorde sitt bästa med att pigga upp mamma!

En hel vecka har gått på året och det har varit en lugn vecka med sovmorgon för mig och barnen. Mathias har väckt oss när han kommit från grisarna. Det kommer bli tungt att få upp och iväg barnen på måndag när skolan börjar igen. Tur att de bara går i fem veckor för sedan är det ju sportlov och ledighet igen!


Under veckan har Mathias och John servat en del maskiner och traktorer. Det har målats lite maskiner. En mekaniker har varit och tittat på 7820 och vi tror att det är en styrbox som gått sönder. Mekanikern får helt enkelt komma tillbaka och fixa traktorn.


I fredags började jag att jobba igen efter 3 månaders sjukskrivning. Jag har en mycket bestämd och bra läkare på Fjärås VC som egentligen tyckte att jag skulle fortsätta min sjukskrivning men jag mår bra av att få jobba lite. Så 25 % jobb och 75 % sjukskrivning startar jag med. Så är planen att sakta komma tillbaka! För tillbaka ska jag men dock i en annan version. En version som är snällare mot mig själv!

Under veckan har vi också varit i Fjärås kyrka och tittat på julspelet. Alva var med som ängel. Ett väldigt stämningsfullt och vackert julspel.

Det har alltså varit en liten lugnare vecka i familjen då vi har spelat en hel del spel, ätit alldeles för mycket godis och tittat på en hel del filmer. Vi har alltså haft ett väldigt bra jullov!
178 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


Post: Blog2_Post
bottom of page