top of page

Familjetid i granplanteringen

För två år sedan så beställde vi granplantor och plantering av plantorna Södra skogsägarna. Tyvärr dröjde planteringen ända till midsommardagen. Det var varmt och torrt och plantorna fick ingen drömstart precis. Förra året så var vi för sena med att trampa ner gräset runt plantorna och därför växte de inte så mycket. Gräset tog energin från plantan. Så i år har vi bestämt att plantorna ska skötas ordentligt och i tid!

Så idag mobiliserade vi ut hela ligan för att repa gräs runt plantorna och trampa ner högt gräs.

Alva och Nils var inte sugna alls på att traska i skogen. Mycket gnäll och frågor om att få gå hem blandades med mycket bus.


Efter ett tag tröttnade även Oskar och efter en stunds lek gick de tre hem och lagade lunch som stod på bordet när vi andra kom hem. Oskars speciall, korv och bröd!

I veckan som gått fyllde John 15 år och det har han längtat efter länge. så mycket kalas blev det inte i eftersom Alva varit förkyld i veckan. Lite kaffe och tårta på verandan med farmor och farfar blev det i alla fall.

Eftersom Alva har haft snorig näsa, Covidtestet var negativt, så har jag vabbat hela vecka. Att vara hemma med hyfsat friska barn innebär att det blir en hel del gjort. Jag och Alva har röjt i garderoberna så nu har Alva fått en egen myshörna. Alva är mycket nöjd!

Eftersom bakning tillhör ett av mina större intressen så har Alva, Nils och jag ägnat oss åt det under veckan. Nu hoppas vi att det blir en vab-fri vecka som kommer för sen är det påsklov.

Ha en härlig vecka!


176 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page