top of page

Full fart som vanligt!

Den här veckan har det varit full fart för Mathias att få klart våningsplanet i verkstaden.

Bjälkarna blev lagda i måndags och i tisdags var David här och hjälpte till med att lägga golvskivor. Eftersom jag har vabbat hela veckan, förutom några timmar på onsdagen, så har jag bara bidragit med att måla golvet. Målningsjobben släpper jag inte!


Trappan som vi har satt upp har suttit i ett av husen på gården som nu är ombyggda till lägenheter. Väldigt roligt att kunna återanvända gamla saker. Trappan plockades ner för några år sedan och som ni kan se har det varit farligt nära att börja brinna i den. Pannan för värmen stod under och det måste ha varit väldigt varmt och ganska mycket rök!


Det har varit så varmt så allt det svarta är bränt trä.


Räcken har byggts och igår var det dags att inreda. Vi har letat i källaren, i olika skrymslen och hittat det vi behövde. I det gamla magasinet så hittade vi en gammal disk som vi släpade fram och gjorde rent.

I disken stod det tre gamla ölburkar varav en var oöppnad. John var väldigt sugen på att öppna burken och känna hur den luktade...

Så nu är våningsplanet klart och vi har haft första kalaset där! Idag på självaste lucia fyller vår tredje son Oskar 11år!

Inte så många gäster som det brukar men väldigt trevligt och det fungerade att hålla avstånd.


Nu är det bara 11 dagar kvar till julafton och det är många i familjen som längtar efter jullov och ledighet. Ha en fortsatt härlig lucia!94 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Lena Helmström
Lena Helmström
Dec 13, 2020

Så roligt att följa ert arbete på gården och även er stora och fina familj 🤗

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page