top of page

Galen mediavecka!

Tänk vad några skyltar kan få uppmärksamhet! Jag och John satte upp skyltarna på klämfredagen och då ringde Radio Halland och vi ställde upp på en intervju. På lördagen ringde ATL och där blev det en intervju till.

På måndag morgon ringde de på telefonen igen och då var det SVT Halland som ville komma och göra reportage.

John, Alva, Nils och jag blev filmade på eftermiddagen och det var roligt. På tisdagen får jag meddelande från reporten att de var så nöjda med inslaget så de skickade det till Stockholm. På kvällen var repotaget med på Rapport, Västnytt, Lokala TV 4.

Efter det har telefonen gått varm. GT fick en intervju och snacka om nyhetstorka när den hamnade på löpsedeln! Kan erkänna att jag blev mycket förvånad och förundrad över att denna nyhet kunde växa sig så stor! Intressant att det blev min rapsåker också....


I fredags blev jag slutligen uppringd av Tidningarnas Telegrambyrå, TT, eftersom de ville göra ett utskick på denna ”fantastiska nyhet” men då sa vi nej. Nu räcker det! Att alla nyhetsbyråer ska få info om våra skyltar det känns helt galet. Vi har haft bra mycket färre besökare i åkern de senaste dagarna Och om bara någon vecka till så är blommorna borta och då kommer vi inte ha en enda besökare i åkern!


Mathias har under veckan börjat med dikningsarbetet nedanför bygdegården. ca 35 hektar ska dikas och kan ni tänka er! Det är där vi ska ha raps nästa år!

Vi håller tummarna för att det fina vädret håller i sig så att dikningen går smidigt.

Det är helt underbart med vackert och varmt väder men tyvärr mår inte vår yngste son Nils bra när solen glittrar och temperaturen stiger. För tredje året i rad så slår EPn till med full kraft. Nils blir trött och frustrerad eftersom anfallen kan jämföras med att springa ett maraton.

Vi håller tummarna för att det snart ska lugna sig för Nils, tills dess är det bara att kämpa på.


Glöm nu inte att fira alla mammor ordentligt idag på morsdag, men med avstånd med de äldre mammorna. Själv ska jag njuta av sol och bad och se till att bli ordentligt uppassad..../Linda91 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page