top of page

Helt otroligt!!!


Vilken vecka det blev på grund av en Selfieruta! Tror ingen har missat att vi hängnade in en bit raps som folk får gå ut i och ta en bild och sedan får man skänka en slant till stickpresenter till Barnmottagningen i Kungsbacka!Vi gjorde detta i måndags eftermiddag och redan på måndags kväll hörde Norra Halland av sig!

Sedan har det bara fortsatt, TV 4 Nyheterna, Radio Halland, jag fick vara med i direktsändning i Efter Fem på TV 4, Land, ATL, GP, SVT och Hippsson. Gensvaret ifrån alla har varit otroligt positivt och pengarna swishar in och i skrivande stund har vi fått in 9090kr! Det är helt OTROLIG! TACK till alla er som skänkt och fortsätt gärna att ta bilder i rapsen och Swish!


Trots all uppmärksamhet kring rapsen så fortsätter arbetet på gården. i veckan fick vi 2000 granplantor till som ska sättas ut. Ett arbete som jag och Carl jobbar med.Mathias har besprutat grödorna och kört ut konstgödsel. En natt när Mathias fällde ihop sprutan och skulle köra hem så stannande polisen honom och frågade vad han gjorde.

Barnen längtar efter sommarlovet och längtan blev ännu större när vi fick igång poolen i början av veckan.


Vi har startat igång poolen extra tidigt eftersom Alva behöver träna sitt ben i vatten. Alva har fortfarande väldigt ont och kan inte gå. Hon har nu inte gått på 5,5 vecka och utredning pågår. Hoppas verkligen att vi får ett slut på detta snart så får Alva kan springa som den virvelvind hon är.


Hoppas att ni alla får en härlig vecka och ta gärna vägen förbi rapsen!231 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page