top of page

Man taget vad man haver...

Sämre väder i vecka innebär arbete inomhus för mig och Mathias. Verkstaden ska få inredning och även ett entresolplan, en våning till över en del av verkstaden. På det planet ska vi ha hyllor och även pallförvaring.


Det bästa kommer dock att bli vårt ”trivselhörn”. Planerna är många över vad som ska finnas där. Soffa, kyl full med olika drickor är självklart. Sen önskas det TV, biljardbord, flipperspel mm. När det är klart kommer det blir tomt i soffan här inne...

Konstruktionen och hyllorna byggs av material som vi har liggandes här på gården. Vi bygger helt enkelt av det vi har och konstruerar efter det.

Återvinning helt enkelt. En annan vinst är att det blir städat när vi använder gammalt material. Så min uppgift är att bära fram material och städa av det men även hjälpa Mathias att såga till delar, borra, slipa och när det väl är på plats så målar jag allting.


I torsdags så var det fikadax och har ni vägarna förbi kl 10 så är ni välkomna! Vi får nu coronasäkra och hålla avstånd till varandra i verkstaden, det finns gott om plats! Givetvis är det hembakat och nu har vi börjat smaka på julen...

Nu hoppas vi på en skön och ledig helg med vackert väder och massa tid tillsammans i familjen! Trevlig helg till er alla!







129 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page