top of page

Oljebyte med dusch….

Så är snart januari till ända och vädret är verkligen varannandags väder. Blåst, regn och sol i en salig blandning.

Mathias har jobbat i skogen när de har varit väder för det. Gallring av träd och förberedelse för att plantera nya träd. Tyvärr krånglar min axel så det är inget skogsarbete för mig, vilket är väldigt tråkigt. Jag saknar verkligen dagarna i skogen. Mina dagar innebär kontorsarbete och att hjälpa Oskar med skolarbetet. Vi väntar fortfarande på besked om vad det är Oskar har drabbats av och vi hoppas verkligen vi får svar snart. Skolarbetet varvas med motion och då blir det promenader i skogen. Årets ena välta är rejäl och det kommer bli mycket flis. Så vi kommer inte behöva frysa nästa år heller!

Lite jobb i verkstaden de regniga dagarna har det också blivit. Huddinges har fått ny olja och det gick fint, till en början....

Gamla oljan ut och ny in. När det var dags att rulla in under Huddingen så gick det inte lika bra. Det började med att mitt långa hår fastnade under rullbrädan, det kändes. När det sedan var dags att pumpa in ny olja i axeln så blev det övertryck så slangen lossnade och jag fick min första oljedusch. Jag kämpade på men när det hände för tredje gången så gav jag upp och Mathias tog skrattande över arbetet. Jag har helt enkelt en stor utvecklingspotential i verkstadsarbetet. Efter oljeduschen var det dags för att ge djuren mat. Det blåste ganska bra denna dag. Så när jag öste hö så fick jag en dusch med hö också. Så i mitt oljeduschade hår fastnade det hö, inte lite, utan ganska så rejält. Oskar och Mathias fick sig ett gott skratt. Duschen var extra skön den dagen.

Eftersom min axel krånglar vid tyngre arbete så finns det mer tid till att baka! Surdegsbröd är en favorit men det tar lite tid att baka det men det är det lätt värt. Familjen uppskattar det också väldigt mycket.

Hoppas att ni alla får en härlig helg! Här ska vi njuta extra mycket och greja med lite projekt inne i huset.

173 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

留言


Post: Blog2_Post
bottom of page