top of page

Renovering igen!

Veckan startade med styrelsemöte med LRF Halland för mig och för Mathias del blev det skogsarbete. I år är det inte så lätt att vara i skogen eftersom det är så blött i markerna. Vi har ju inte så mycket skog och behöver bara ta ner för flisningen. Vi håller tummarna för att det blir en kall period igen.

Något som är väldigt roligt är att ventilationen som vi installerade för några veckor sedan fungerar som vi hade tänkt. Grisarna är inte smutsiga längre och trivs mycket bättre!

Något sommar mindre kul är att vår högtryckstvätt har gått sönder! Oljan rinner i princip rakt igenom så den behöver verkligen lagas.

På tisdagen var det för ovanlighetens skull Mathias som åkte iväg på kurs för att göra styrfiler för att kunna styra spridningen av konstgödsel för att på så sätt optimera spridningen. Här hemma började jag med vårt nya hemmaprojekt: badrumsrenovering!

Det var äntligen dax att göra om badrummet på nedanvåningen. Det var 23 år sedan sist. Kakel, masonit, råspont, panel, tak och golv, allt ska bort. Jag har rivit, burit, klämt fingrarna och svettats men vad kul det är!

Idag jobbade både jag och Mathias tillsammans och det har gått som en dans. På måndag kommer snickaren och börjar bygga upp igen om allt går enligt plan.

Tänk om väggarna kunde berätta om varje lager tapet och vad det har varit för slags rum innan det blev badrum.

Hoppas ni alla får en skön helg! Här ska vi slipa bort all gammal fix i badrummet!


161 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page